luni, 27 septembrie 2010

John Lennon

Imagine all the people living life in peace.


Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will live as one

John Lennon. Un miliard de cuvinte nu pot descrie cat de geniala este melodia. Chill out and listen to it.
Al vostru, REAl.

duminică, 19 septembrie 2010

Red Bull Flugtag 2010

Am asteptat festul asta de gand am primit un fluturas cu el pe langa cismigiu. Ce sa zic... Am fost acolo pe la 12 cu multi prieteni si am asteptat sa vedem care e treaba; dj-ul schimba o melodie la 30 de secunde, nu o lasa pana la cap..in fine. A fost foarte tare. Tot evenimentul a fost prezentat de Dani de la emisiunea de dimineata de pe Antena 1. La inceput un tip a sarit dintr-un avion cu parasuta:) Tare omu'. Pe urma (eveniment nefericit) prima concurenta care a sarit cu un pian si-a rupt sira spinarii din cate am inteles, in rest totul a fost ok. Lume multa(parca se dadea paine). De asemenea mai era acolo un tip care se tot invartea cu un ski-jet. Pe la jumatatea evenimentului am plecat cu niste tovarasi in cismigiu.
Nice memories guys:)
REAL

joi, 16 septembrie 2010

Nirvana

Eu ascult Nirvana de prin clasa a 6-ea.
Am vazut odata un comment pe youtube: ,,Give us Kurt, back we give you Justin Bieber and Lady Gaga". Sunt total de acord:)
Peste tot sunt numai ratati cu melodii tampite; fratilor voi nu stiti ce e aia muzica:|
Asa ca m-am gandit sa va dau un pic de Cobain :). R.I.P.



Asta e o melodie epica.
Cam atat pentru azi. Ah da si vroiam sa va mai spun ca am niste colegi foarte tari. Aproape m-am obisnuit cu ei; respect fratilor:)
REAL

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Good bye, old friends.

De luni incolo, nu ne vom mai vedea zilnic. Ma simt foarte ciudat.
Cei 4 ani petrecuti alaturi de voi au fost absolut magici. Atata distractie chiar si in orele in care faceam febra pentru ca nu ne facusem temele.
Scriu asta din dorinta de a mai petrece macar o saptamana alaturi de voi. O ultima saptamana cu tot tacamul, teste, certuri, batai si tot ce facea 8C-ul.
,,Golanii de la 8C". Da , noi am fost; si ma simt foarte mandru de asta. Si stiti de ce? Pentru ca fac pariu ca la liceu nu vor mai exista urletele venite din iad ale lui Bursuc sau sunetele de bestii scoase de Iorda sau Mihnea ocazional si Dragos in timpul orelor. De asemenea si vibratul sau trantirea cu banci.
Probabil ca nu voi mai sta alaturi de restul clasei copiind tema la chimie. Va amintiti? Cele 10 minute erau esentiale pentru tema.
De asemenea nu cred ca va mai fi vreun ,,Politia capitalei" sau ,,Tugulici". eh.
Imi va lipsi si teroarea ,,buricilor". Sau zilele bune in care taram noi, toti oameni de clasa a 8-a in clasa. Saracii...
Respect, fratilor.
REAL

marți, 7 septembrie 2010

One year celebration

Anul trecut pe vremea asta am scris prima postare, deci se face un an. Multumesc tuturor celor care imi citesc blogul:)
REAL

sâmbătă, 4 septembrie 2010

Un nou pas in viata

Nu stiu cum sunteti voi, insa eu am cazut intr-o stare de anxietate, de pe 1. Iar o luam cu scoala, respectiv cu liceul. Pentru mine insa incepe acest liceu. Noi experiente, noi profesori, noi colegi... noi aventuri.
Speram ca vacanta sa nu se mai termine, cum a spus si Momo. Eu cred ca are dreptate. Vara asta pentru mine a fost cea mai geniala dintre toate. Plina de peripetii; plus statul afara de la 12 pana la 24. 11:30 fiind ora generala de trezire. Toata ziua, ca furnica de colo-colo. Nici o clipa locului. Cand ajungeam seara acasa, obosit dupa toata fataiala, mai stateam si la televizor pana tarziu.
Dintre toti colegii care i-am avut au venit cu mine in liceu vreo 5, printre care si Bristena (open for fun). Daca ai una ca ea in liceu, scoala, ce-o fi, esti, dupa cum am mai spus open for fun.
De la acesti 4 ani ma astept la distractie, cat se poate de mult. Bine, ca in oricare alta unitate de invatamant trebuie sa existe si acei profi care iti dau 3 daca nu zici nustiu ce sau alti profi care iti dau 3 daca tu chiar nu stii. (e o diferenta, credeti-ma). Cel putin eu, in generala cand luam o nota mica si chiar nu invatasem eram impacat cu inima. Dar dupa ce stateam o seara intreaga sa tocesc tampeniile din caiet si a doua zi sa ma arda pentru ca am omis nustiu ce mi se parea absurd.
A trecut. Sper sa fie ceva mai...bine. Sa spun deci, liceu here I come.
De asemenea imi salut fostii colegi, pe absolut toti chiar si pe Traian:). Fratilor sa aveti parte de cei mai tari ani :).
Salut si ceilalti oameni care tocmai au intrat la liceu.
Bafta tuturor.
Real.

PS: Stiti ca scoala incepe pe 13, nu?
1. 13 numar ghinionist
2. I hate Mondays ...