vineri, 1 iulie 2011

Disturbed.

Mda..Salutare tuturor.. De data asta am cam intrecut masura, nu am reusit sa scriu de foarte mult timp, din cauza lipsei de inspiratie si a starii confuze pe care o am.

Melodia asta poate ma descrie cel mai bine. In acelasi timp sunt foarte bucuros ca s-a terminat anul , stii. Ma simt iarasi liber, ca o pasare. Si nu stiu de ce zice lumea "Anul intai din liceu e cel mai frumos". A fost cel mai oribil an, din cei 9 pe care i-am avut vreodata. Bataie de joc, falsitate si glume proaste. Sunt atat de scarbit de chestia asta incat nici nu as vrea sa scriu mai mult despre ...
Faze cu cocalari si de-astea au fost 10000.... una insa a fost absolut geniala. Eram in autobuz, prin minunatul oras Bucuresti si la una dintre statii se urca doi valorosi. Uul era imbracat din cap pana in picioare in alb si avea niste ochelari negri, celalalt avea doar niste pantaloni pe el. A vazut toata lumea cartea junglei, nu ? Ei bine, tipul in alb, cel mai valoros, incepuse sa se urce pe barele autobuzul ca o maimuta tampita si retardata. Incerca sa vada cum e sa stai cu capul atarnat in jos in timp ce te sustii cu picioarele de barele de sus. Mda...si multe altele.
Oricum....nu stiu ce sa mai spun. Trec printr-o perioada de-aia oribila in care nu stiu ce vreau, nu stiu ce sa fac, cum sa fac... sunt foarte confuz. Sper sa imi treaca. Si de asemenea sper sa scriu mai des...like old times...

Real

Un comentariu:

  1. Mda....lipsa de inspiratie , ma confrunt zilnic cu ea ....reusit blog! :P:D , iar fazele cu "acei valorosi"-mortale =)))...Real....tine-o tot asa si sa speram la timpuri mai bune!!!
    Teenage Dream Andreea

    RăspundețiȘtergere