sâmbătă, 17 iulie 2010

Scarba

Astazi am vazut ceva teribil. Nu va doresc sa vedeti si voi asta. Facand abstractie de faptul ca am avut o zi exceptionala, sunt scarbit. Cred ca nu exista zi in care sa nu vad ceva mizer. Ei bine, eram in pasajul de la Universitate, vrand sa plec spre casa. Din intamplare, am vazut o femeie coborand pe scara rulanta. (femeie mai gypsy, bineinteles). Crezand ca nu o sa se inatmple nimic interesant am intors capul. Cu coada ochiului ,insa, am vazut ceva: femeia a scuipat ca un taran. Atunci mi-am concentrat privirea pe ea, crezand ca nu am vazut bine. Mai departe insa, nesatula fiind, a mai tras un scuipat cu sete, asa, cat colo. Eram UIMIT. Hai, cu cocalarii mai esti obisnuit sa ii vezi scuipand dar o femeie?O FEMEIE?! Bine, ironia este ca era gypsy; asta aducand un grad si mai mare de dezgust.
A fost dezgustator. Daca ar fi sa ii dau o nota pe o scara 1-10 acea nota ar fi 8.
Mai vorbim.
Real

vineri, 16 iulie 2010

Anti-Manele

Presupun ca stiti deja starea mea de spirit cand aud manele. Video-ul asta am vrut sa il pun pe blog, asa ca....Enjoy.

duminică, 11 iulie 2010

Low life

Nu am mai scris de ceva timp. Lene. Cateodata lenea te ia, te invaluie si te chinuie. Cam asta am patit si eu. Dormi si deodata te trezesti uitandu-te la ceas: 11:59 si iti spui ,,Cacat iar m-am trezit tarziu..." Este un iad al vacantei sa te plictisesti.
Intr-un sfarsit mi s-a ivit ocazia sa ies din acest iad acum 2 saptamani: am plecat in tabara la mare. Unde am stat noi eram rupti de lume intr-o padure unde uitai de plictiseala de acasa si de Bucuresti. Pur si simplu stateai intr-un foisor alaturi de amicii tai si jucai carti. Dimineata plaja a.k.a. balaceala si seara plimbare a.k.a. parc de distractii. Nici nu iti dadeai seama ce repede trece timpul avand il vedere ca tineai ochii deschisi pana pe la 4-5 dimineata. Altfel spus, traiai din plin.
Am avut parte de niste momente extraordinare cum ar fi strecuratul in camera la 5 dimineata sau bataile cu pachete de servetele (oricat de imbecil ar suna). Bineinteles , ca in orice tabara trebuie sa existe un mos care bata pe toata lumea la cap sa se culce. Noi ii spuneam ,,MeMe" (nu stiu de ce). Acest MeMe avea un mod de a tipa la 3 noaptea incat putea sa scoale si mortii. Il lasai sa tipe si apoi faceai glume pe seama lui(saracul).
Ce a fost si mai palpitant era faptul ca noi stateam intr-o cabanuta cu pereti extrem de subtiri. Daca ziceai ,,pss" se auzea in toata cabana; rezultatul: Urla MeMe pana isi dadea duhul; apoi faceai galagie. Sa nu mai vorbesc de troncanit si bubuit. Cu toate astea a fost o tabara geniala. Mai ales ultima seara care a fost superba. [no comment]
La autocar, la plecare, am trecut prin niste momente super grele.(prefer sa nu dezvalui) Apoi am plecat. Cu cat ne apropiam de Bucuresti mai mult cu atata ma simteam eu mai posomorat.
Cand intr-un sfarsit ai ajuns si cobori din autocar te trezesti din vis si iti vine sa fugi sa nu te gandesti ca ai ajuns.
11:59 a doua zi de la sosire. M-am trezit in aceeasi casa si acelasi pat. Iar dormisem pana tarziu.
Singurii care ma tin departe de realitate sunt prietenii mei, si ma bucur in fiecare zi ca ii am.
REAL