vineri, 28 mai 2010

Imbecil obsedat

Este vorba deci, cum spune si titlul despre un imbecil obsedat. De fiecare data, cand ma intorc de la scoala, ajung in cartierul in care locuiesc si la coltul blocului in fiecare zi se afla un grupe de... ,,oameni". Ei bine, pe mine aceste fiinte ma fascineaza. Presupun ca stau toata ziua acolo, mananca seminte beau bere si asculta manele. Intr-o zi, am surprins un tablou mirific. Un tip preda elevilor sai despre actul sexual. Si vorbea cu atata indarjire si daruire incat ochii ii se umpleau de imagini ,,extraordinare". Acesti elevi erau absolut cuprinsi de intensitatea momentului pe care il traiau. Incercau cu cei 0,0000001 neuroni sa priceapa cuvantul folosit de profesor folosit la fiecare 2 propozitii. Acest cuvant se pare, este folosit si ca dizgratie , si ca aprobare si ca negare, si mai ales in expresiile: ,,Dute-n ...." Sau ,,Bagami-as ". Revenind la tablou: Profesorul gesticuleaza si exemplifica , foloseste cat mai multe expresii si imagini ,,artistice" . Elevii privesc si se gandesc probabil la urmatoarea seara in care vor avea o partenera sa puna in practica teoria invatata.
Pe mine unul MA SCARBESTE, IMBECILULE. Pe acolo trec si copii mici si oameni batrani; iar acel imbecil nu vorbeste macar mai incet. Atat de detaliat descrie peisajul incat daca imi e foame si vreau sa mananc dau de el la coltul strazii il aud si nu mai pot sa mananc. Pentru astfel de jigodii stomacul meu era pur si simplu revoltat in ziua aia. Pentru acestia, probabil multi oameni se gandesc cu groaza : ,,Cum Dumnezeu poti sa mananci?".
Deci ideea principala: urasc oamenii care vorbesc despre reproducere in gura mare. Mai ales cand IMI E FOAME.
Pe langa faptul ca de fiecare data cand fac dreapta, imi trebuie o lopata ca sa imi fac carare printre mormanele de seminte si sticle goale , mai jigodiilor. Si cosul de gunoi e la doi pasi de voi!!!
Si inca ceva: de ce toata lumea cand injura, injura de mama? E o intrebare careia nu i-am gasit raspuns. Poate ma lamuriti voi.
PS: Chiar as vrea sa va stea in gat semintele alea!
R.E.A.L.

8 comentarii:

  1. chestia e haioasa cum bagami-as :)) =)) mdaaa pai la ce poti sa te astepti de la unii ca ei "cocalari"mai poasteaza ceva :D

    RăspundețiȘtergere
  2. numai posteziiii nimiccc ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da vali,posteaza ceva,te asteapta fanii.Hai mai spune si din viata ta,ce look now ti-ai tras ca sa fi si tun in pas cu moda,nu numai cocalarii de odinioara.Pai cum sa ramai tu mai prejos de aceste fiinte imbecile cum le numeai tu?Daca ai fi si tu un pic atent la cum faci pe nebunul si cum te imbraci ai vedea ca nu mare diferenta intre specimene si tu.Din partea mea atat,i-ati o viata Vali,nu te mai da grozav cu aspectul tau de Rocker si chitara aia ca nu o sa ajungi nicaieri si o sa realizezi ca nu ai defapt nici un prieten adevarat care sa te sustina,decat o hoarda de imbecili care se dau grozavi.semnat colegul tau

    RăspundețiȘtergere
  4. Tipule, esti un agramat. :D
    Si da, are prieteni, asa ca tine-ti gura, micutule frustrat.

    Vezi Vali? Vorbesti de cocalari, apar "dusmanii".

    Semnat, Dizzle the Shizzle Nizzle

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu numele ala ti-ai exprimat perfect punctul de vedere.Acum vad si eu ce prieteni are Vali si nu sunt dusman daca ii dau o lectie de viata si incerc sa il indrum spre calea cea buna asa ca mai tacati fleanca si comenteaza ceva calumea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tu nu ai cu ce sa-ti ocupi timpul liber?
    Ai putea totusi sa inveti limba romana, ai greseli gramaticale in exprimare.
    Esti putin frustrat, si un prost care vrea sa para destept, asa ca pupici :D

    Keep eating shit, draga Anonim.

    RăspundețiȘtergere
  7. Greseli gramaticale pe mama ta.Frustrati sunteti voi aia care se dau grozavi cu noile lor haine si care nu stiu sa isi traiasca viata. Nu sunt prost daca postez pe un blog pe care oricum sunt niste subiecte de tot rahatul.Acuma o sa imi zici dc postez pe el atunci,raspunsul,vreau sa arat tuturor Realitatea Neiertatoare asa cum este ea.

    RăspundețiȘtergere
  8. no... ia gandestete cum era la mine in clasa... cand "dragi" mei colegi numa despre asta vorbeau :)) nici macar nu au ajuns cu o fata in pat :| in fine...
    mda... si vad ca au si sarit niste indivizi cu commenturi impotriva ta... mda.. ce sa le faci...

    RăspundețiȘtergere