duminică, 30 octombrie 2011

Coldness.

Si iata ca a venit octombrie. Nu stiu cum sa incep sa scriu ceva, niciodata nu m-am priceput.. Am foarte multe idei in cap insa... nu stiu cum sa le organizez aici:)). Mda, spuneam de octombrie.. Intotdeauna am spus ca.. nu imi place frigul si nu vreau zapada insa anul asta s-a schimbat ceva.
Exceptand unele ..situatii, as putea sa spun ca vara asta a fost cea mai nasoala vara din cele 16 ale mele. Si iata ca am intrat in toamna, cu gustul asta amar. Si parca ... anotimpul asta a inceput sa imi placa. Poate ca imi lipsea frigul, vantul si cerul gri, indesat de nori. Si inainte pot sa spun ca uram cele enumerate mai sus. Si acum ..iubesc atunci cand bate vantul, rece, acea senzatie de rece care iti intra pana in maduva oaselor, in timp ce privesti strada gri, lunga, marginita fiind de pomi. Si pomii astia atat de colorati! Totul este incoronat de cerul imens, gri inchis, spalacit, mohorat, reflectand starea mea dominanta de spirit. Asta e peisajul ideal, pe care, atunci cand il intalnesc, il...traiesc din plin, intr-o stare absolut deconectata de realitate. Ceva ciudat totusi, si da..puteti sa spuneti ca sunt nebun, dement, scelerat. Asa e.. Revenind, peisajul asta ma...defineste, ma implineste, poate reflectand ce simt si ce traiesc. Poate de-aia imi place. E prima oara cand spun ca imi place toamna, chiar ca o iubesc. Ma implineste, asa cum am zis mai sus.
Astept acum sa vina iarna cu zapada. Ciudat, sa spun asta, dupa cum bine stiti. Am multe amintiri... iarna, si o sa le descriu atunci cand o sa vina vremea. Am multe de povestit.
In rest ce sa mai spun... liceu, invatat , teste alea alea. Casual things. Yea, iarasi, rutina... Si as vrea totusi sa fac niste poze.. Nu stiu daca o sa am timp...
Cred ca o sa mai scriu ceva curand...
Real.