sâmbătă, 26 februarie 2011

Aici am mai fost



Salutare tuturor. Yeah I know...iarasi nu am mai scris de mult timp. Faza aia cu ocupatia cu scoala... Ma rog:) Am sa va spun multe..
Sa incep cu scoala. Frate.. nu mai pot. Vreau o vacanta. Nu stiu la voi dar la noi profii cer destul de multe mai ales la matematica.. Am inceput sa am cosmaruri cu matematica si cu tot ce tine de ea.. sunt pur si simplu inspaimantat. Nu mai vreau. Vreau asa pur si simplu sa fie vara si sa beau un suc linistit, cu prietenii fara sa am vreo grija.
Apropo de prieteni..subiectul asta o sa il dezvolt mai mult..
Prieteni... Ce sunt ei ? Prietenii (in opinia mea) sunt oamenii aia geniali pe care ii iubesti super mult si cu care ai putea sa vorbesti ore in sir fara sa te plictisesti, dar iata ca...liceul a secerat multe din prieteniile acestea.
Ma am exemplu pe mine si pe multe cunostinte de ale mele. Defapt...sa vorbesc mai intai obiectiv.
Am scris la un moment dat de aceasta Bristena pe blog. O tipa exceptionala, nu stiu ce m-as fi facut daca nu ar fi fost in liceu cu mine. Suntem prieteni foarte buni inca din generala. In grupul asta de prieteni era si o prietena de-a ei. O sa o numesc X pentru ca nu vreau sa apara...certuri sau altceva. X s-a schimbat foarte mult pentru ca a picat in alt liceu si na...anturajul. Chestia asta a afectat-o enorm pe Bristena si imi parea rau ca o vedeam suferind asa rau pe tema asta...
Am scris de Bristena pentru ca e o persoana foarte importanta pentru mine. Mai am si alti prieteni care s-au confruntat si inca se confrunta cu chestia asta. E cel mai oribil lucru sa iti pierzi persoanele dragi.
Acum voi vorbi subiectiv. Nu voi da nume de data asta...de .....frica? sau pentru ca oricum nu ar conta. Eu sunt genul de persoana care pune mult suflet in tot ce face...dupa cum si blogul. Eu cel putin daca am niste prieteni prefer sa neglijez orice, si sa ii ajut pe ei daca au vreo problema. Si am avut acesti prieteni.. niste oameni extraordinari. Si iata ca.. noi indarjiti, "frate liceul nu va fi o problema intre noi". La inceput nu a fost.. dar iata ca incet incet din best friends au devenit friends pe urma amici, cunostinte si ...in cele din urma straini. Sa ajungi sa nu iti mai recunosti prietenii... un lucru sfasietor pentru mine. Ma doare chiar si simpla amintire a numelor lor. Ma doare orice amintire cu ei , ma tortureaza faptul ca...ma uit in agenda de telefon si le vad numele, ca ma uit pe facebook si dau de ei ca.... ma uit pe niste poze, noi , fericiti ...peste cateva luni deveniti straini. Ma omoara. Suntem dezbinati aiurea la licee unde dam de alti ...oameni care nu dau doi bani pe tine si care vor sa se foloseasca de tine(cu cateva exceptii). Pot sa scriu asta atat de liber pentru ca, sunt sigur ca nici unul dintre ei nu se va uita aici, sa citeasca asta, sa isi aminteasca de mine. Pentru ca nu ii intereseaza pe niciunul de celalalt. Ne intelegeam unul pe altul si ...ne ajutam. Aici nu PREA gasesc oameni in care sa ma pot baza...sunt doar...amici. Priteniile strong se fac din copilarie, cu inocenta cu alea alea...in care nu iti e frica sa spui un secret...acum mai greu pentru ca lumea e mai inchisa , mult mult mult mai inchisa si mincinoasa. Foarte foarte mincinoasa.
Si te intrebi: Cu ce am ramas ? Doar cu niste vorbe aruncate in vant si niste amintiri indepartate.
De aia am pus si melodia, Come as you are. Pentru ca ma amagesc cu atatea sperante de reunire. "come as you are, as you were, as I want you to be". I REALLY FUCKING WANT YOU BACK.
Nici nu stiu cum sa va sfatuiesc: ori sa nu puneti suflet, ori sa va tineti mai aproape unul pe celalalt...Pot sa va zic doar sa faceti cum credeti ca e mai ok.
Si cu asta as vrea sa inchei subiectul prietenie, pentru ca I am so sick of memories.
Iarna frate.
Pentru a mia oara, "URASC ZAPADA" :)). Vreau sa se topeasca MAI REPEDE. Bine..eu vreau multe dar nu o sa le insir acum.
Faza funny:
Stateam acasa intins pe canapea si ma uitam la tv. Suna telefonul FIX, repet telefonul fix si eu raspund.
(el) - alo?
(eu) - alo, da?
(el) - bai real, esti acasa? [asta era o conversatie pe telefonul fix, care e mereu acasa]
(eu) - nu...vorbesc de la un telefon public...

Exemplu de dumb:)).
Ah da si saorma de la Kogalniceanu. Stiti ca e chesti aia cu saorma la 2 lei din piata Kogalniceanu. Bai nu cumparati de acolo. Cand am fost ultima oara tipa care imi pregatea pranzul a stranutat peste ingrediente...si am plecat... so nu va duceti acolo ca poate gasiti muci printre cartori sau carne:))
Ascultati melodia.
Mai vorbim.
Al vostru , REAL.

sâmbătă, 5 februarie 2011

ANUNT II

Am nevoie urgenta de un baterist. If anyone can help me, please. E cam urgent...