vineri, 22 aprilie 2011

Aprilie tarziu

Hello everyone:). Yeah, yeah I know. Nu am mai scris de ceva timp insa iata ca nu pot sa las sa treaca o luna fara cel putin o postare:).
Mda..pai ce am mai facut de ultima oara....da, vad ca ultima oara va spuneam ca sunt retard.
Din martie incoace am avut parte de...o viata mai buna..adica m-am impacat cu prietenii mei. A fost excelent. In ziua aia mi se parea ca soarele straluceste mai tare, desi ploua :)).
Pe de alta parte am fost bagat intr-un cacat imens. Stiti voi, cu oamenii aia falsi. Nu stau sa va zic ce pentru ca e o poveste prea lunga si prea irelevanta; partea buna e ca am iesit din probleme foarte usor , in ciuda disperarii mele:)).
Si a venit vacanta. Mai, vacanta asta mi s-a parut asa frumusica. Am cunoscut cateva gramezi de oameni foarte tari :), like people to hang out with. Pacat ca are doar o saptamana. Ei sunt asa ca mine:): metalheads.
Si mai e si sentimentul de freedom pe care nu stiu de unde il am dar imi place pentru ca nu l-am mai avut de mult timp. Il ador. Te simti usor/usoara si ca poti sa faci ce vrei cand vrei cum vrei. :)Be free, it's incredible.
Tot in vacanta asta geniala am avut parte si de niste intamplari d-alea...stiti voi cu cocalari sau pitipoance.
Miercuri cred eram in tramvai, ma duceam acasa. Era acolo un tip intins pe jos, un tigan d-asta de nota 10. Era jegos, negru si duhnea a ....urina amestecata cu rahat...ceva de genul asta. Omul ala s-a tarat dintr-un capat in celalalt al tramvaiului strigand "Doamne ajuta-i", cersind practic. Tot cu el mai era un pui de tigan un omulet de-asta care se plimba si el insa nu se tara ci mergea in doua picioare. Partea interesanta e ca tinea mainile la orizontala, incercand sa nimereasca buzunare, sacosi stuff like that:)). La un moment dat a bagat mana in sacosa uneia si striga o alta femeie: "Ia uitati ma ca a bagat mana la femeia asta !" Taratoarea era prin preajma si a inceput si el sa urle : "Ce pu*a mea a bagat mana ? Esti proasta fa . Toti sunteti prosti pu*elor. Vino ma boule ce stai cu mainile alea blegi si nu apuci calumea bagami-as p*la in mata." Un spectacol de injuraturi uimitor , asta dupa cateva ture de "Doamne ajuta-i". :))
Inca o faza retarded a fost ieri in troleu. Ma duceam sa ma intalnesc cu un prieten si troleul era gol , stateam pe unul din cele 4 scaune din spate. Masina se opreste in statie si urca 3 flacai de-astia valorosi. Se aseaza in fata mea, bineinteles se holbau ca vacile proaste la poarta noua:)). Au inceput sa scuipe pe geam si sa rada de cum unul ii baga degetul in ureche celuilalt....mda...
Si sectia de tipe de 12 ani. Am avut ocazia sa cunosc cateva carute de tipe de-astea de 12-13 ani. Am ramas stunned. Sunt tot felul de proaste care se cred cool ca...fumeaza in primul rand. Nu pot sa suport oamenii care se dau mari cu tigarile. Si iarasi am o scama pe creier cu cei care ii spun "tigare". M-am uitat in DEX si se numeste TIGARA OAMENI BUNI. INEBUNESC CAND AUD TIGARE. Asa.
Postarea asta e foarte ciudata pentru ca nu am scris-o intr-o singura zi. Mi-a fost prea lene. Si in primul rand am avut stari diferite. Azi de exemplu , duminica 1 mai..sunt revoltat... sictirit.
Nu pot sa termin postarea asta. O sa incerc luna asta...sa mai scriu ceva pe blog...
REAl.